when your outfit bagsz for more

 

Betalen

Bij Bagsz kun je voor de betaling kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • I-Deal
 • Visa/Creditcard
 • Bankoverschrijving
 • Afterpay (digitale acceptgiro): eerst bestellen, later betalen
 • Paypal
 • Rembours

Deze betaalmogelijkheden zullen hieronder verder worden toegelicht.


I-Deal

Als u er voor kiest om te betalen via I-deal, dan wordt u na het afronden van de bestelprocedure doorgeleid naar de beveiligde betalingsomgeving van multisafepay. Als de betaling is afgerond wordt u automatisch teruggebracht naar de website van Bagsz. Bij betalingen via I-deal zien we meteen of de betaling succesvol is afgerond en kunnen we de bestelde producten direct verzenden.

Met I-Deal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. I-Deal is het systeem dat u direct koppelt aan uw eigen internetbankieren bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met I-Deal betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


 Hoe werkt het?

Betalen via I-Deal doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een product
 • Kies I-Deal als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
 • U komt direct in de bekende omgeving van multisafepay
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van multisafepay  
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd

 Voordelen voor u

I-Deal biedt u een aantal voordelen t.o.v. andere betaalmethoden:

 • I-Deal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • U kunt I-Deal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank.
 • I-Deal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de I-Deal betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Visa/Creditcard
Als u er voor kiest om te betalen met uw visa- of creditcard, dan wordt u na het afronden van de bestelprocedure doorgeleid naar de beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Als de betaling is afgerond wordt u automatisch teruggebracht naar de website van Bagsz. Bij betalingen via visa- of creditcard zien we meteen of de betaling succesvol is afgerond en kunnen we de bestelde producten direct verzenden.


Bankoverschrijving
Als u ervoor kiest om te betalen via een bankoverschrijving, maakt u na het plaatsen van de bestelling het orderbedrag over op de rekening van Bagsz o.v.v. uw bestelnummer. U krijgt een bevestigings e-mail waar het te betalen bedrag en rekeningnummer in staan. Het overschrijven van het bedrag kan via internet-/telebankieren of via een overschrijvingskaart. Indien u voor deze betaalmethode kiest, moet het bedrag binnen 10 werkdagen op de bankrekening van Bagsz zijn bijgeschreven. Wanneer de betaling na deze periode nog niet is ontvangen, wordt de bestelling automatisch geannuleerd en vervalt de overeenkomst. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling.


       Bankgegevens Bagsz

       Rekeningnummer: NL84RABO0132780291

       Bank: Rabobank

       Tenaamstelling: Style & Co

       Plaats: Hengelo

       BIC: RABONL2U

       IBAN: NL84RABO0132780291


       Vermeld bij een overboeking altijd uw bestelnummer!Contante betaling / levering onder rembours (alleen mogelijk binnen Nederland)

Bij deze manier van betalen, betaalt u de bestelling aan de postbezorger als het pakket aan u wordt overhandigd. Voor deze betalingsmethode worden extra kosten in rekening gebracht, volgens de richtlijnen van het transportbedrijf (In totaal 14,85 euro verzendkosten).

 

Betaal via Afterpay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor bagsz.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij bagsz.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350,00.
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Let op: Mocht u een bestelling ontvangen waarvan de betaling door welke reden dan ook nog niet voldaan is, dan dient u deze betaling binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling te voldoen. Dit geldt niet als er geen sprake is van in ontvangst name van de bestelling. U kunt de bestelling tevens binnen deze termijn van 7 dagen aan ons retourneren, waarna de openstaande factuur komt te vervallen (retourzending dient te voldoen aan de eisen m.b.t. het herroepingsrecht, zie ruilen & retourneren).


Betaal via Paypal

Met Paypal kunt u, als u een Paypal-account heeft, een bestelling bij ons plaatsen en met Paypal betalen. Ook voor buitenlandse klanten is dit een welkome betaalwijze. At our site you can pay your order with Paypal!