when your outfit bagsz for more

Cromia

Er komen geen producten overeen met de selectie.

 

Cromia tassen

 

Cromia is een Italiaans tassenmerk, wat in alle aspecten van de tassen duidelijk naar voren komt. Als dochteronderneming van de grootste lederwarenproducent in Italië, Laipe, heeft de zomercollectie van 2010 alle verwachtingen weer waar gemaakt.

 

Deze tassen collectie is alweer het zevende seizoen wat Cromia aan tassen laat zien. De collectie is vooraanstaand, fris en eigenzinnig. De kwaliteit en afwerking van de tassen blijft van uitzonderlijke orde. De collectie is volmodisch, actueel en zoals ieder seizoen op de kleuren van de huidige trends gekozen.

 

Als je kiest voor een Cromia tas, dan kies je voor stijl, klasse, en kwaliteit. Daarnaast zijn de tassen van Cromia erg modieus, hip & uniek in hun soort en zul je dus niet snel iemand tegen komen met dezelfde tas.

 

Cromia is met geen enkel Nederlands merk te vergelijken. Bij de aanschaf van een Cromia tas weet je zeker dat je het beste in huis haalt.

 

Je nieuwsgierigheid geprikkelt? Bekijk snel onze collectie Cromia tassen en bestel je favoriet vandaag nog!

 

 

 

Cromia tas - Cromia tas - Cromia tas - Cromia webshop - Cromia webshop - Cromia tas kopen - Cromia tas online bestellen - Cromia clutch - Cromia clutch