9.8/10 Gratis verzending vanaf €30 Gratis retour Binnen 24 uur verzonden Veilig betalen

 
Bagsz doet haar uiterste best om de gegevens op deze website zo actueel, correct en volledig mogelijk te houden. Omdat de informatie op deze website per minuut kan veranderen en wordt bijgewerkt kunnen we niet garanderen dat de gegevens te allen tijde actueel, correct en zo volledig mogelijk worden weergegeven. Eventuele wijzigingen in de op de website aangeboden informatie kunnen op ieder moment, zonder enige vorm van kennisgeving worden veranderd. Aan gegevens op de website van Bagsz kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
 
Ook kan Bagsz geen aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot de inhoud van e-mails. Op alle e-mails, of nieuwsbrieven via e-mail die u ontvangt van Bagsz is deze disclaimer van toepassing.
 
Het auteursrecht en ander intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Bagsz en/of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden. Het is uitdrukkelijk verboden tekst of afbeeldingen van deze website te kopiëren voor commerciële doeleinden.
 
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen:

 

Per e-mail: info@bagsz.nl

Schriftelijk:
Bagsz
Rabatstraat 4
7559 CV Hengelo

Mis de speciale aanbiedingen en acties niet en schrijf je in op onze nieuwsbrief

© 2016 Bagsz.nl | Alle prijzen zijn incl. BTW | KVK 52691446 | BTW NL137475317B01 | Ontwerp: Webton.nl