when your outfit bagsz for more

  

Beste lezer,

 

Wie zijn wij?

We merken dat het voor onze klanten belangrijker wordt te weten 'wie er achter de webshop zit'. Wij stellen ons hier graag even voor:

Bagsz.nl wordt door ons, Miloe (1973) en Michiel (1971), gerund. Vanaf 1 juli 2011 is het onze webshop; toen de webshop 1 jaar bestond, hebben we 'm overgenomen van de eerste eigenaresse. Waarom? We wilden graag meer van e-commerce weten en daarnaast spreken de mode en accessoires ons enorm aan. Zonder enige kennis zijn we samen in dit avontuur gestapt. We hebben twee kinderen, meisjes (2003 en 2007), en ook die zijn inmiddels tassen- en accessoire'gek'.

 

We krijgen vaak complimenten over onze site, over de uitstraling en professionaliteit. Klanten roemen ons om onze service en daar doen we het ook echt voor! We komen 'groot' over, maar zijn in werkelijkheid klein, maar wel gedreven. Gelukkig krijgen we af en toe hulp als het even te druk is. We kunnen nog niet leven van de webshop; we hebben er ieder nog een baan naast. Klanten weten ons steeds beter te vinden, doen vaker herhalingsaankopen, dus wie weet.....

Sinds kort zijn we aangesloten bij Trustpilot.nl. Hier worden reviews door klanten achtergelaten over ons. Neem gerust een kijkje; op onze site staan de twee meest recente beoordelingen vermeld.

 

Binnenkort komt er nog een foto op de site, zodat je / u ook een beeld krijgt bij ons.

 

Verder

Wat moeten mannen & vrouwen tegenwoordig zonder tassen? Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De tas is zowel een mode-item als een zeer praktisch accessoire. Voor de man handig voor laptop, tablet en mobiele telefoon. Daarnaast heeft een vrouw er zeker één, maar in de meeste gevallen een hele collectie aan tassen in de kast liggen. Tassen zijn aan het modebeeld onderhevig en worden dan ook regelmatig vernieuwd voor een nieuw exemplaar.

  

Dit laatste kan gepaard gaan met wat ergernissen: naar welke winkel ga je voor een stijlvolle maar trendy tas? In het winkelcentrum bieden verschillende winkels een klein aantal tassen, maar tijd voor een uitgebreide zoektocht naar de juiste tas heeft de moderne vrouw vaak niet. Een authentieke tassenzaak is vaak te hoogdrempelig.

 

De oplossing: zoeken op internet! Een zeer uitgebreid assortiment aan hippe merktassen bij elkaar onder één website. Via de zoekmachine geef je je voorkeuren aan, en voila: met een klik op de knop verschijnen de tassen die aan je criteria voldoen. 

  

Bovenstaand principe betekende het ontstaan van Bagsz. Vrouwen voelen zich er welkom & thuis en genieten van de verzorgende & modieuze sfeer. Bij Bagsz bent u gegarandeerd van de meest trendy tassen! We besteden veel aandacht aan het adviseren en instrueren van onze klanten. Bestellingen worden chique en met zorg verpakt zodat het ontvangen en open maken van de bestelling een echte verwennerij wordt.

  

Daarnaast verkopen we diverse accessoires zoals portemonnees en sieraden. Ook voor trendy kindertassen is Bagsz het juiste adres.

  

Wij wensen u veel plezier met het shoppen bij Bagsz en hopen dat we je / u binnenkort als klant mogen verwelkomen & natuurlijk verwennen! Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen of te e-mailen.

 

Shop ze!

  

Met hartelijke groeten,

 

Team Bagsz

 Miloe & Michiel


Bagsz
Poststraat 15
5038 DG Tilburg
 

Tel. 0135442313

E-mail: info@bagsz.nl

KvK nr. 53063635

BTW nr. NL209102020B01