when your outfit bagsz for more

  

Beste bezoeker,

 

Bagsz.nl is ontstaan in 2010 en de drijvende kracht erachter zijn Raymond en Corine.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de mode zijn wij goed op de hoogte van de ontwikkelingen en trends op dit vlak.

 

Bij ons staat de klant op nummer 1, en persoonlijke benadering staat dan ook hoog in het vaandel.

Bagsz.nl wordt niet voor niets de tassen website genoemd die WEL persoonlijk blijft.

 

Dagelijks worden alle bestellingen met passie en zorgvuldigheid verstuurd, zodat iedere bestelling een feestje is.

 

De beleving van de klant vinden wij erg belangrijk en daarom horen wij ook graag wat uw ervaringen zijn.

 

Bagsz.nl hanteert een korte levertijd omdat we alle tassen op vooraad hebben.

Mocht toch net die ene tas er niet bij zitten of uitverkocht zijn, twijfel niet ons te mailen of te bellen.

 

 

 

Verder


Wat moeten mannen & vrouwen tegenwoordig zonder tassen? Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. De tas is zowel een mode-item als een zeer praktisch accessoire. Voor de man handig voor laptop, tablet en mobiele telefoon. Daarnaast heeft een vrouw er zeker één, maar in de meeste gevallen een hele collectie aan tassen in de kast liggen. Tassen zijn aan het modebeeld onderhevig en worden dan ook regelmatig vernieuwd voor een nieuw exemplaar.

  

Dit laatste kan gepaard gaan met wat ergernissen: naar welke winkel ga je voor een stijlvolle maar trendy tas? In het winkelcentrum bieden verschillende winkels een klein aantal tassen, maar tijd voor een uitgebreide zoektocht naar de juiste tas heeft de moderne vrouw vaak niet. Een authentieke tassenzaak is vaak te hoogdrempelig.

 

De oplossing: zoeken op internet! Een zeer uitgebreid assortiment aan hippe merktassen bij elkaar onder één website. Via de zoekmachine geef je je voorkeuren aan, en voila: met een klik op de knop verschijnen de tassen die aan je criteria voldoen. 

  

Bovenstaand principe betekende het ontstaan van Bagsz. Vrouwen voelen zich er welkom & thuis en genieten van de verzorgende & modieuze sfeer. Bij Bagsz bent u gegarandeerd van de meest trendy tassen! We besteden veel aandacht aan het adviseren en instrueren van onze klanten. Bestellingen worden chique en met zorg verpakt zodat het ontvangen en open maken van de bestelling een echte verwennerij wordt.

  

Daarnaast verkopen we diverse accessoires zoals portemonnees en sieraden. Ook voor trendy kindertassen is Bagsz het juiste adres.

  

Wij wensen u veel plezier met het shoppen bij Bagsz en hopen dat we je / u binnenkort als klant mogen verwelkomen & natuurlijk verwennen! Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen of te e-mailen.

 

Shop ze!

  

Met hartelijke groeten,

 

Team Bagsz

Corine & Raymond


Bagsz
Rabatstraat 4
7559 CV Hengelo

Tel. 0742775917

E-mail: info@bagsz.nl

KvK nr. 52691446

BTW nr. NL137475317B01