when your outfit bagsz for more

Ruilen & Retourneren

 
Niet tevreden?
Bij Bagsz doen we er alles om u een perfect product te leveren. We raden u wel aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.

Retourneren
U mag de artikelen binnen het zichttermijn van 14 dagen aan ons retourneren. U dient dit voordat u de bestelling retour zend aan ons te melden. Wanneer de producten niet binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd, wordt de overeenkomst bindend. Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten passen en bekijken, maar niet in gebruik nemen en/of dragen. U pakt het product slechts in die mate uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 
LET OP: Tassen waarvan het door ons aangehechte label is verwijderd, nemen we niet retour!

We accepteren alleen producten retour die:
·       Voorafgaand aan het retoursturen bij ons zijn gemeld
·       In de originele (onbeschadigde) verpakking worden retour gezonden
·       Voorzien zijn van een onbeschadigd/intact label
·       Onbeschadigd en ongebruikt zijn
·       Voldoende gefrankeerd zijn

Retouradres
Bagsz
Poststraat 15
5038 DG Tilburg

Kosten retourzending

De kosten van een retourzending m.b.t. het herroepingsrecht worden door Bagsz vergoed in de vorm terugstorting van de retourkosten.

Geld terug
Indien de geretourneerde bestelling voldoet aan alle door Bagsz gestelde voorwaarden, worden het betaalde bedrag en de retourkosten direct na ontvangst en controle van het retour aan u gecrediteerd. Dit zal uiterlijk binnen 5 werkdagen gebeuren.