Webwinkel niet gevonden

De opgevraagde webwinkel kan niet gevonden worden

Er is nog geen webwinkel beschikbaar onder de naam www.bagsz.nl. Wellicht is www.bagsz.nl verkeerd geschreven. Controleer de spelling van dit adres.

Een eigen webwinkel beginnen? Voor meer informatie over het aanmaken van een webwinkel ga naar CCV Shop. Indien je wel een webwinkel had verwacht op dit adres neem dan contact op met support.

Website onbereikbaar - TASSEN: SHOP HIER SALE & NIEUWE COLLECTIE ONLINE | BAGSZ.nl

9.8/10 Gratis verzending vanaf €30 Gratis retour Binnen 24 uur verzonden Veilig betalen

Nieuws

BAGSZ, DÉ TASSENWEBSHOP

Bagsz heeft mooie, trendy en modieuze tassen, portemonnees, sierraden en accessoires die je outfit compleet maakt. We zijn een fashion tassen website die met veel passie, inzet en beleving jou als klant optimaal en persoonlijk wil benaderen. Elke bestelling wordt verrassend en speciaal verpakt, waardoor het ontvangen van de aankoop al een feestje op zich is. Bij ons vind je een groot aanbod aan handtassen, schoudertassen, shoppers, laptoptassen en schooltassen van verschillende merken zoals Burkely, Chesterfield, Legend, FAB, Zebra, FvH, Family Ibiza, Octopus, Paul's Boutique,Urban Junk, Hipanema, Merel bij Frederiek, Treasures etc.
Door het volgen van alle mode trends en het veelvuldig bezoeken van beurzen houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 
 
 “ when your outfit bagsz for more” ben je hier op het juiste adres.
 
Veel winkelplezier!
 

Nieuwsarchief

Mis de speciale aanbiedingen en acties niet en schrijf je in op onze nieuwsbrief

© 2016 Bagsz.nl | Alle prijzen zijn incl. BTW | KVK 52691446 | BTW NL137475317B01 | Ontwerp: Webton.nl